Skip to content Skip to footer
Over ons

Wie wij zijn

Wij zijn Evelien en Marleen, beide al jaren dol op koffie. Via de Specialty Coffee Association, afgekort de SCA, hebben we ons gespecialiseerd in specialty coffee en de bereidingen hiervan. Met Ramo di Caffè maken we specialty coffee voor iedereen toegankelijk. Eerlijke handel, hoge kwaliteit en duurzaamheid staan bij Ramo di Caffè voorop.  

Als uw bestelling bij ons binnen is gekomen, verwerken we deze zo snel mogelijk. Woont u in Leeuwarden? Dan bezorgen we het pakket persoonlijk bij u!  

28-P1042285

Eerlijk geteelde koffie

Van alle koffie welke wereldwijd wordt verbouwd, is slechts 1 procent specialty coffee. Na het oogsten worden de bonen gekeurd door Q-graders van de SCA. Deze keuren de bonen op kwaliteit van de hele boon, geur, aroma’s, eventuele fouten in de koffie en smaak. Zodra de koffie 80 punten of hoger scoort op een 100-punten schaal, mag deze worden verkocht als specialty coffee.

De Koffie Eend

De Koffie Eend is onze mobiele koffiebar: een ‘lelijke’ besteleend omgebouwd als specialty coffee truck. Vanuit De Koffie Eend verkopen wij onze eigen koffie op festivals en evenementen. Ook is de service van De Koffie Eend in te huren voor een privéfeest. Beide zijn wij gecertificeerd barista en jonge professionals in de gastvrijheidssector. Hierdoor is De Koffie Eend een aanvulling voor iedere gelegenheid.Geïnteresseerd? Bezoek dan de website via deze link