Skip to content Skip to footer

Op deze pagina vind u onze leveringsvoorwaarden. Klik hier om deze te downloaden: Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Online bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Dit zal gebeuren binnen twee werkdagen. Een bestelling die op werkdagen voor 16h00 wordt geplaatst proberen wij dezelfde dag te verzenden. Met uitzondering van de weekenden en eventuele feestdagen.

Bezorging en bezorgkosten

Bij bestellingen binnen Nederland boven de 50 euro is de verzending gratis. Onder de 50 euro rekenen we de basis tarief van 6.95 per bestelling.

De bestellingen zullen worden aangeboden aan PostNL waarna zij zullen zorgen voor de verdere afhandeling.

Ruilen en herroepingsrecht

De koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. Overeenkomsten met consumentkopers waar uitsluitend gebruik is gemaakt van elektronische communicatie, geldt dat de consumentkoper het recht heeft zonder boete en zonder opgaaf van redenen een herroepingsrecht uit te oefenen binnen veertien (14) dagen na aflevering van het product in kwestie. Van dit herroepingsrecht zijn uitgezonderd producten die:- tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper;- duidelijk persoonlijk van aard zijn;- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;- snel kunnen bederven of verouderen.